Класташларга частушки на татарском языке
(к сожалению сайт заменяет некоторые буквы татарского алфавита на ";")
Бергэ ускэн дусларым
Дусларым, дускайларым
Уткэрэбез сезнен белэн
Урнэк алырлык туен
Аш суларны ашадык
Чэйлэребезне очтек
Халегез берэз булса
Ерлап биеп жибэрик
Барыбыз да исэн сау
Саулык байлыгын саклыйк
Тормыш иптэшлзрегезне
Яратошып кочаклык
Карама ак башыма
Карама внукларыма
Иртэгэ торалмасамда
Буген куз кысам сина
Свидетельство о публикации №124102006258