Mama - Anna

Zanie; mnie ostro;nie na brzozowy dywan

i daj mi s;odk; ko;;

Mama - Anna, nasza bogini, ma psie szcz;;cie

Dzi; s; jej urodziny i chce urodzi; ma;ego BARBOSIKA

zawsze brudna cipka

z artystycznym fr;dzlem zamiast kucyka

z wielkimi spodkami i niebieskimi talerzami z miskami

te ukochane, zawsze ;lini;ce si; oczy

a potem wszyscy p;jdziemy i pobawimy si; z mam; Annuszk; w podartych poduszkach

rozrywaj;c paciorkowe poduszki pazurami i szcz;kami

kupa szcz;;liwego psa, kupa na jej pomalowane poduszki

i szczekaj; na te brudne, spocone, zm;czone kupy na malowanych poduszkach

Anna do naszej psiej mamy - WOOF!


***  *** 


Рецензии