Вещие сны
Не вір у сни!
То все спектакль, де глядачів не треба.
Ці "п'єси", "режисера" Сатани,
Поставлено й розіграно - для тебе!
В них те, до чого у житті ти пристрасть маєш
З'являється у ролях головних.
Й чим більше в снах тлумачення шукаєш -
Тим більше ти заплутуєшся в них.
То досить, більш нагадувань не буде!
Мені здалось, що снам я вже не довіряю.
Та, лиш на мить, про небезпеку я забуду...
В сто перший раз в цю пастку, знову, потрапляю...
Ну що ж...мораль і висновок тут просто очевидні...
Ті "віщі" сни - п'янкий обман...
Бо одкровення - ми не гідні.
15.09.2000
Свидетельство о публикации №124101906402