Кличе Осiнь
І вітрами сміливо приручена,
Цвіркунами розспівана Осінь,-
Ти в дощах миєш ніженьки босі!.
Стернами у полях обперезана,
З міднолистими кленом й березами -
Водограями сиплеш ти барви,
Струменять кольори, б'ють в літаври!
Спіла пісня Життя соковитая,
Туманами ранковими вкритая!
Тонкі начерки, ніжні пастелі
І олійні мазки розвеселі!
Тут я! Щедру,, розтратну, ліниву
Кличе Осінь у розкіш спочиву!
Свидетельство о публикации №124101904628
Спасибо, Ритуля!
Береги себя!
Здравствуй!
Нина Уральская 06.11.2024 10:33 Заявить о нарушении
Маргарита Метелецкая 10.11.2024 09:07 Заявить о нарушении