Щемить...

"Весна, літо, осінь... і знову зима..."
( https://suno.com/song/6690a6b7-eed1-4e0f-8533-281fb1039086 )

Music Style:

acoustic, soft piano, light strings, trumpet accents, angelic female vocals, slow tempo, emotional delivery, melancholic

Lyrics Prompt:

[Intro, soft piano, light strings, angelic female vocals, slow tempo]
Ще, мить! —
[Verse 1, soft vocals, gentle strings, warm tone]
Ось знов весна, щасливі, незбагнені,
І квіти всміхнені тремтять в твоїй руці.
Тремтять і зорі, й кроки нескінченні,
Збираючи тепло на кожному лиці.

[Instrumental pause, soft trumpet, piano, light strings]
[Trumpet and piano play single theme, drawing listener into introspection]

[Verse 2, melancholic tone, soft vocals, gentle strings]
Щемить... і пусто, й не болить
Ще мить і пізня осінь,
Здіймає крила прапорів
І перелічуєш всіх мовчки, поімено...
І листя пожовтіле полетить,
Немов брати і сестри, що нескорені...

[Instrumental bridge, trumpet solo, soft piano, slowly rising tone]
[Trumpet guides emotional shift, preparing for hope and light]

[Chorus, rising vocals, soft piano, emotional delivery]
Надія сходить разом із травою,
І небо чисте дихає на нас.
Як добре знову бути із тобою,
Як добре знов спіймати світлий час.

[Verse 3, minimal piano, slow strings, melancholic]
Не маю що залишити собі,
Бо спогади не гріють сьоме тіло...
Вони які вже є, і навіть не сумні, —
На ранок спілкування відлетіло.

[Chorus, soft vocals, minimal piano, emotional delivery]
Ще мить, і непроханою зима...
Щемить, бо мовчки йде до нас,
До кожного своя пітьтма.

[Instrumental outro, trumpet solo, light piano, fading strings]
[Trumpet softly fades into the background, allowing reflection and closure]

[Outro, fading piano, light strings]
Щемить...


Рецензии