***

Коли надворі тихо вечір гасить вогні
І нічка огортає всіх на грішній землі
Я тихо підійду і тебе обійму,
І в очі твої ясні з любов'ю зазирну.
Пригорну тебе, мила, я до своїх грудей
Захищу тебе від підлих і зрадливих людей
Весь твій біль і твої сльози віднесу вдалечінь
Лиш би ти була щаслива, смуток заховає тінь.
Бо найбільше в світі щастя для мене - це ти!
Я готовий своє серце до твоїх ніг покласти,
Бо не можу вже без тебе я прожити ні дня
Ти - єдина, ти - кохана, ти - мрія моя...

"Люлі-люлі, люлі-люлі не віддам тебе нікому
Твоя сила у мені, я так хочу, щоб спокійно спала ти..."


Рецензии