За лiтом осiнь

***
За літом осінь і зима,
Весна із білоцвітом.
Нічого вічного нема:
Думки мандрують світом.
Дитячий гомін вщух давно
На сходжених стежинах.
Дощить минуле за вікном,
Осінній сум в краплинах.
Барвиста ковдра у гаях –
Безмежна втіха зору.
Багатство справжнє у літах,
Крізь біль і непокору.
Душевний скарб в земних ділах,
Невпинному горінні;
І вільних крил надійний змах,
Майбутнім поколінням.

15.10.24


Рецензии