Мiркували украiнцi знову чумачить

Мiркували українцi знову чумачить
Круторогими волами с Крима сiль возить.
Ви забули українцi  що внас на дворi
Двадцять пэрший вiк крокуе по нашiй зэмлi,
i воли тэпэр экзота в шкiльнiм букварi, а машин тэпэр багато
у кожному дворi.
Добувають сiль нэ киркой
ротори гудять i вагонами розвозять рэльси цокотять. 
Так що киньте мiркувати про воли та сiль
кращэ вiзмiть жито
 та його посiй.
Щоб у полi колосились жито та пшэниця
i щоб здохла на посадi проклята мазниця.
Так мiркуйтэ українцi як закiнчити вiйну
i всiх  ястрэбiв кровавих посадить в тюрьму.
 
27.07.24


Рецензии