Днесь благовернии людии...
Доброе утро!
Добрый день!
Добрый вечер!
Доброй ночи!
Величаем Тя, Пресвятая Дево,
и чтим Покров Твой честный,
Тя бо видце святой Андрей на воздуцсе,
за ны Христу молящуюся.
14:40 14.10. 2024
Свидетельство о публикации №124101404287