У старовинного фонтану

Саксонський сад. Початок серпня.
Краплин каскад журчить нестерпно.
Веселка в бризках у фонтанi.

З ротiв Медуз струмки додолу.
Дельфіни б'ють струмками вгору.
В них сонце сходить, вечiр тане.

Годинник сонячний по колу
на римськi цифри тiнь кидає.

Цей водограй iз саду Рая.

 08.08.2024
/фото автора, Варшава, Саксонський сад/


Рецензии