Я дуже часто на нич пила валерианку

Я дуже часто на ніч пила валеріанку,
А рано вранці пила я спазмалгон.
А потім я задумалась , а чи не краще
Взяти гарний шматок сала й  з’їсти,
Мабуть тоді не страшний буде й самогон.

Хоч самогон я ніколи не вживала,
Бо бачу як він діє на людей.
Вони стають навіть на себе не схожі,
А на якихось дивних людей.

І поводять себе немов живуть у лісі,
І мова у них якась вже не така.
Щось цвірінчать немов горобці у стрісі,
Але ж вони живуть серед людей.

Отож не  пийте самогон любі мужчини.
Та нажаль є такі й серед жінок.
Тож  який приклад діти будуть брати,
Хай краще цей урок іде їм впрок.

10.10.2024


Рецензии