Ти мое кохання
Ти моє надхення,
Сонечко, що гріє,
Зіронька на небі
Моїм серцем володіє.
Ти моє дихання,
Лучик світла в небі,
Ти моє кохання
Без тебе жити не можу.
В полі біля річки,
Де цвітуть квіточки.
Там тебе зустрів
У білй сорочці.
Гуляла по бережку
Добра, мов янгелочок,
Щиро усміхнулась,
Махнула на дорожку...
Май, 2024
Свидетельство о публикации №124101105323
Виктор Старик 15.10.2024 12:53 Заявить о нарушении