Задощило

11.10.2024.
Задощило... На дворі сліпа і сумна
Коливається тиша, немов простирадло.
З вітром грається осінь - дивлюся з вікна,
Як летять тільки вниз краплі. Час стиглий пада,
Немов яблука ті, що на Древі Дерев,
У Едемськім Саду. Втрата майже забулась,
Загуло, що було, і зосталось тепер
Просто йти під дощем наодинці з минулим...


Рецензии