Isavel Will Get Null En Democracy
OUR Human Rights Were Cancelled
THE LAW Doesn"T Applyed Towards WE
DUE Childbirth EN Cccp
BAD*N Punish Isavel WE ARE Also People
AND DUE Flattery Towards West AND Netanyatty Westerner
Democracy WAS Cancelled
Towards WE
Свидетельство о публикации №124101102415