Я заборгувала себе соб1

Я заборгувала любов собі!
Це така жагучо-пекуча пристрасть:
Коли вранці допиваєш вечірні сни, 
І тримаєш насолоду усього міста.
Я заборгувала себе собі!
Не якомусь дивному забіяці,
Не лихому ледарю, не тобі,
А собі коханій! За всі витрати.
Я заборгувала собі красу!
Занотую мрії у свій щоденник,
Поруч із натхненнями допишу,
Як зібрала небо у чашці меду.
Насолоду вистелю тротуаром,
Листопадом викрою в календар,
Мій солодкий вечір наступить плавно,
Принесе з собою емоцій сплав.
Я заборгувала собі найкраще!
Це такий небесно-мрійливий осад:
Коли вранці ставиш в поштовий ящик
Замість докорів, подяку
собі за досвід.
Я заборгувала любов собі!
Це така жагучо-пекуча пристрасть,
Коли вранці допиваєш вечірні сни, 
І тримаєш насолоду усього міста.

09.10.2024

© Inna Омут, 2024


Рецензии