З йшла зоря
Він ліг серпанком на траві
Гучним підривом обірвало
Сумнії думки в голові
Пірнули в гору руки-крила
За обрій серце, все в тиші
Та раптом гучно опустило
На м;яку землю… без душі
Вона лишилась там у небі
На тіло дивиться, тремтить
А поруч сяє хмара-лебідь
Та неба синього блакить
Чому воно таке незграбне
Чому розірвані шматки
Казали ж нам, що мін не має
Та вийшло якось навпаки
Ось він лежить очами в небо
Затиснув ладанку в руці
І нічого йому не треба
Тунель та світло у кінці
Хтось виїхав боронить Європу
Працюють люди ділові
А ми прості, звичайні хлопи
Навічно лишимось в траві
А хтось собі купляє Ролекс
Новеньку тачку наймає
І продає за гроші совість
Та рідну неньку продає
Нехай, Господь усіх розсуде
Великі стануть та малі
Та поки світ стоїть, не буде
Для бідних правди на землі
Свидетельство о публикации №124100806942