Чи щаслива дiвчинка маленька?
Напиши чи зателефонуй.
Ми роками з нею далеченько
через ту триклятую стіну.
Я на фото бачу, що щаслива,
але так бракує ще і слів:
як щаслива дівчинка красива,
що не може їхати домів.
Знаю, що над Сонечком вандали
так ревуть, аж чути вдалині...
Зателефонуйте – прошу мало –
про щасливу дівчинку мені...
Свидетельство о публикации №124100802941