***

Isavel is a Western Jews Exclave and Playing Gadalmighty
LAW Inexist
DON'T Seal Deposit Packet
\WE ARE Killing Your Dogae
Today WE ARE Dismantelling TU Pieces
THE LAW IS ON OUR Dicks
AND Towards Netanyatty WE PEE


Рецензии