Не все так погано...

Не все так погано у нашому домі,
Ще родить пшениця та є мазута,
І золото листя жбурляє в долоні
Червонцями осінь моя золота.
Хіба ж - не червонці?
Як радують  серце
Осіннього листя гарячі краси...
Тієї краси в нас доволі знайдеться,
Тієї краси у нас - повні ліси!


Рецензии