Мне цёпла з табою...
Мне цёпла з табою
Пад рыжай гарою
І ў дожджык халодны
Асенняй парою.
Пад рыжай гарою,
Шматкроць мной апетай,
Мне цёпла з табою
Зімою і летам.
І ўвосень, як дожджык
Пад засенню рыжай
Лісты залатыя
Знімае і ніжа,
Мне цёпла з табою,
З табою мне светла,
І кожны наш дзень
Сустракаю я ветла.
Як голуб сівы,
Ды з душой маладою,
Таму што заўсёды
Мне цёпла з табою.
06. 10. 2024 г.
Свидетельство о публикации №124100603573