Грядёт ли покаяние?

Життя відлітає й погожої днини -
Не тільки по ночі у темні години,
Бо  с в і т  не спинив жахіття-потвору,
То й сіється  смерть біля кожного двору....

Обсмоктують  л і д е р и  кожну подію
Прискіпливо довго...аби щоб не діять...
Європа і США! Живі ваші діти?
За  н а ш и х   не будете серцем боліти?

Слова відпускаєте досить чутливі,
Та посмішки ваші усе ще блудливі...
Кульгає рішучість в характері вашім,
Бо стільчик один , а ви...й вашим  і нашим...

Але пам'ятайте -  п л а н е т а  ОДНА -
На всіх! Та лютує на ній  с а т а н а!
... Хай  р о з у м  розгляне, який же кінець...
... А що на це скаже Всевишній Творець?


Рецензии