Пыла бареба

пыла бареба и туни цароз,
земи рапите гарает!
миро дуцини шапити якоз,
ями и цу ты магает...
кыры усумили тале бабиц,
фали и фали и фали...
нети ракитили леми духиц —
малили халили няли ли!


Рецензии