С Днём Учителя!
Та не забула свою рідну школу,
Років пробігло розмаїття ,
Де Вчитель - в сяйві о р е о л у!
Я пам'ятаю, як після уроків
Ми залишались донавчатись позакласно,
Щоб відставань не чути було кроків,
Допомагали в ч и т е л і нам вчасно!
Самопожертва? Ні! Це поклик серця ! -
Навчати, дбати ... не лише за гроші,
А й за той с п а л а х, що в очах-озерцях
Мить оцінив - знання будуть хороші!
Що маємо т е п е р в роки прогресу?
Вимоги до навчання - рівень вищий!
Комп'ютер, інтернет втручаються в процеси,
По новому вступають діти в виші!
Та ч а с у не спростити Слово Вчитель!
Звання, професії - його лиш п о х і д н і!
Критерій цього с л о в а - ПРОСВІТИТЕЛЬ
З давніх-давен і нині - в наші дні!
Вітаю ВАС, усіх, хто вчить і вчиться,
Примножує здобутки й вклад в дітей!
Щоденно хай в с і м просто з д о р о в и т ь с я!
Бажаю творчих і новітніх ВАМ і д е й !
З днем Вчителя, мої шановні друзі!
Свидетельство о публикации №124100500395