Для друга

Про дружбу,написав віршів багато
і мій цей вірш,не виняток із них,
хоч почерком пишу я кривуватим,
на згадку другу я залишу штрих.

Живемо ми із другом майже поряд,
бо Юра,як і я - християнин,
на всесвіт,-одинаковий наш погляд,
у мене справжній друг такий один.

Про справжню дружбу коротко не скажеш,
бо друг такий у мене-будь здоров,
а за таких,як він-кістками ляжеш,
такий насправді Юра Авчаров.

І щоб життя не гнуло другу плечі,
тобі безмежно вдячний від душі,
подякувати хочу тобі гречно,
за те,що сайт зробив моїх віршів.

Щоб не зів'яли дружби наші квіти,
негайно,друже,плечі ти розправ,
не будем кидать слів своїх на вітер,
плануєм вдвох зробити безліч справ.

вересень 2024
О.Чубенко-Карпусь.


Рецензии