У води дивиться, милуючися ос нь
Де повная палітра кольорів.
Деревам лагідно розплетує вже коси,
Прискіпливо дивясь зі всіх боків.
Іде,всміхаючись, розписуя довкілля,
Збирає в облака свої дощі.
Все робить легко, непоспішно, без зусилля,
Фарбує ліс, поля, луга, кущі.
В повітрі дихає ледь пряною листвою,
І теплим вітерцем ласкає все.
Готує землю скрізь для зустрічі з зимою,
Та зграї птах за вирій вже несе.
У води дивиться золотоцінна осінь,
Дарує квітів пізніх аромат.
А в небі плескує чиста і дивна просінь,
Та грає свій чаруючий сонат.
3.10.2024 р.
Свидетельство о публикации №124100400558
Понравилось очень, молодчина! Успеха тебе, вдохнрвения и Божтей милости. Твоя Люба.
Любовь Юрченко 04.10.2024 22:32 Заявить о нарушении
Светлана Назаренко 3 07.10.2024 20:55 Заявить о нарушении