Мы плясал да зары
Мы плясалі да зары
Ай да кветачкі маі
Ад кахання барані
Ой да зоркі, ай да лес
Мы скакалі да нябес
Ой дзяўчынкі маладыя
За вяночкамі паплылі
Забруднілісь рамонкамі насы
Мы гуляем до начы
Ай да сонейка маё
Ты ў сусьвеце не адно
Ой да зоркі, ай да лес
Мы скакалі да нябес
Ой дзяўчынкі маладыя
За вяночкамі паплылі
Свидетельство о публикации №124100305802