Хто я э

Затуманило розум.
Повсякденне життя.
Наче я під гіпнозом.
В матриці забуття.

Розмивається правда.
В міріадах власних думок.
Нaче в них є відрада.
Але це лиш гачок.

Завжди поспішаю.
Щастя шукаю.
Віру втрачаю.
В самоті засинаю.
В марах блукаю.
І навіть не знаю.
Хто я є...

А навколо по колу.
Метушні карусель.
Тягне побут додолу.
У в'язницях осель.

Але десь за імлою.
Де зникає свинцевий туман.
Плине простір покою.
Без уявних кайдан.

Чому я страждаю?
Чого не літаю?
Не пам'ятаю...
Не пам'ятаю...
Лише відчуваю.
Раптово я взнаю.
Хто я є...

Свічу задуваю.
Небо безкраю.
У спогадах таю.
Але щє співаю.
І вже не гадаю.
Напевно я знаю.
Хто я є...

https://youtu.be/lvs_WxljcEI?si=mmBdraNM69gXOLKI


Рецензии