Не поясню, чому я покохав ту дiвчинку

Не поясню, чому я покохав
Ту дівчинку, таку ж, як я, школярку,
Чом від очей її було так жарко,
Мов руки до багаття простягав...

Не знаю, що я в ній знайшов тоді,
Коли ще слів глибини недоступні,
Коли не знав іще любов підступну,
Коли любов не зналась на біді.

Портфель носив... І подавав пальто...
А може, легко так мені кохалось,
Що дзвінко, як ніхто, вона – сміялась.
І усміхалась – щиро, як ніхто...


Рецензии
Трогательно...душевно!

Нина Уральская   02.10.2024 09:59     Заявить о нарушении
Ох, дівчатка...

Миклош Форма   02.10.2024 10:00   Заявить о нарушении