Ты все поймешь

...Ти зрозумієш, як приїдеш.
Подивишся навколо, скрізь.
Ця рідна земле захищає!
Не треба більше зайвих сліз.

Ти не лякайся, Б-г поможе
Та дасть натхнення. Тільки в шлях!
Украйна-ненько все спроможе!
 Дивись- вже небо в журавлях!


Рецензии