Доброго раночку, Щастя!

І. С.

Доброго раночку, Щастя моє невгамовне)
Маю надію - підлеглі твої тільки плюс.

Довго ще, мабуть, не буде нам ні телефонне
А ні нормальне... Та якось вже перетерплю.

Бо попри все, у нас все добре. Я це відчуваю.
Хоч так багато було тут значних перешкод...

Не по долоням про долю майбутню читають
А по взаємності й вірності.

Я бережком
Зараз ходжу і радію, що  знов бути можу
Тут і дерева схиляються слухати спів...

Так. У нас все добре. 

За все Тобі дякую,  Боже!

Доброго ранку, Коханий.  Якщо зрозумів

Кожен, що ранок - це дар бути в новому світлі...

Темряві місця немає, де щирість і мир.

Крила у нас вкрала війна. Ті. Прекрасні та білі...


Тільки не сила їй вкрасти просте наше "ми".


Рецензии