643. Все буде добре

Все буде добре! Більш мені не треба
Нічого! Лиш під кулі підставлятись.
Чи варто це? Що буде з нашим небом?
Чи збережете дім мій, янголята?

Я бачив сон, де я літав над містом,
Рятуючись від хижого вампіра.
Чуттям переважав, але ж я дійсно
Хитрішим був за нього, і свій вирок

Лишив він при собі, не наздогнавши.
Одного здихавсь, та не він єдиний.
Віднині усе місто стало хижим:
Нова реальність з запахом провини.

Ховайся, мімікруй між камуфляжів;
Чекай свого презоряного часу
Й молись, поки останній ворог ляже
У склеп століть, і подих його красний.

вересень 2024


Рецензии