Як тильки швидко плине час
І дні біжать за днями.
Незчулися як старість прийшла до нас
Й не віриться, що все це відбувається з нами.
Немає завзяття того , що раніше.
Та і здоровя зовсім вже не те.
Але повернути ми нічого не можем,
Та і дякувати Богу і так за усе.
За те . шо на цім світі живемо,
Хоч тяжко , та нам не звикати.
І які б не були у нас проблеми
Ми повинні їх здолати.
22.09.2024
Свидетельство о публикации №124092605632