Вiйна

На землю сіла,
прикрила крила,
ох темна ніч...
Відголосила
і відпустила,
тепер не клич.
Усе даремно,
бо крила темні,
їх не відмить...
пульсує вена
моя яремна,
душа болить. 
Чумацьким шляхом,
без тіні страху,
в думкАх лечу...
Чи по молитві
хтось запалив би
мені свічу?
Бо ніч, мов морок,
кружляє вОрон,
а я одна...
Хтось поряд дише!?.
Тривожна тиша...
Війна...


Рецензии