Диво
ніби плисти у морі десь в теплих краях
і знайти ще незайманий розумом острів,
де царює любов, а не вічності страх…
Я кохаю тебе… І душею, і серцем,
і старіючим тілом, що прагне весни
у співзвучності кварт і улюблених терцій,
прикрашаючих досі не бачені сни…
Я кохаю тебе… Бо у тім, що минуло,
є прекрасне майбутнє, де все лен для нас -
двох звичайних людей, що нарешті відчули
ніжність Б-га, що простір закутав у час…
Свидетельство о публикации №124092401142