Что ты натворила, родная украина...

                ЧТО ТЫ НАТВОРИЛА, РОДНАЯ УКРАИНА…

                ОЙ, ЧОМУ Ж ТИ НЕНЬКА,
                РIДНА УКРАIНА,
                ГУБИШ СВЯТУ ВIРУ I СИНIВ…
                ЩО, КОЛИСЬ, СВЯТИЙ КНЯЗЬ,
                У ДНIПРI НАРОД НАШ,
                С БОГОМ, НАВIКИ, ОСВЯТИВ…

                ДЕ Ж ТВОЯ ВЕЛИЧНIСТЬ,
                I БРАТЕРСЬКА ГIДНIСТЬ,
                ДЕ ЗАВIТИ БОГУ, ВIРУ БЕРЕГТИ…
                ТАК, ЧОГО Ж, СОГОДНI,
                БIДНI ТВОI ДIТИ,
                ВIРУ ПРОГОНЯЮТЬ IЗ СIМI…

                ПОВЕРТАЙТЕСЬ, ДО БОГА,
                ПОДИВИСЬ, НАВКОЛО,         
                I НАРОД СВIЙ ПОПИТАЙ…
                НЕ ЦУРАЙСЯ ВIРИ,
                ВСЕ ЗАГУБИШ, НИНI,
                I НЕМА ПОЩАДИ ТОБI, ВКРАЙ…

                ЩО Ж ТИ НАРОБИЛА,
                РIДНА УКРАIНА,
                МОЛОДЬ ЗАГУБИЛА,
                ДIМ СВОIХ ДIТЕЙ…
                СХАМЕНИСЬ, ВЕРТАЙСЯ,
                В ХРАМ СВОЕI ВIРИ,
                I БРАТIВ, СЛОВЯН, НЕ ЗАБУВАЙ…

                23.09.2024 ГОДА.
                ВИКТОР В.В.


Рецензии