Завжди замало

В небезпечних лісах,
І в траві серед поля,
Страх і смерть, смерть і страх,
Доля й Бог, Бог і доля.

Що відведено нам?
Що прийде? Що настало?
Не женись за життям,
Його завжди замало.

Кожен день у вогні,
Кожен день гинуть люди
І про завтра — мені
Невідомо чи буде.

Я довірю словам
Щось таке, що б втішало.
Не нап'єшся життям -
Його завжди замало.

    <23вересня2024>


Рецензии