Ар
И бара ар.
И бара к;дзыд войяс
и гудыр-гудыр, мудз;м ывлавыв.
И бара ар.
И бара садьмас дойыс,
мый гож;мбыднас, майбыр, эз тай кыв.
И бара ар.
И бара карыс мича,
и зарни-зарни лоас недыр кад.
И бара ар.
И бара сь;л;м вичч;,
мый тай; арыс меным сідз ж; рад.
01.09.2024 Терентьев А.Ф.
Свидетельство о публикации №124092302351