The Light Years

Нічого тут не згадує тебе.
Ні листопад, ні китиці акацій,
Ніщо на помин душу не скубе,
Ні кави смак, ні порцеляна таці.
Давно зійшли наврочення сніги,
І стало явним, що тайком лежало,
І стали павутинням ланцюги,
І невгамовним залишилось жало.
Ніщо, ніщо не згадує тебе.
І не шукай заступництва у стацій.
Лиш згадуй сам про небо голубе
І білий сум запилених акацій.

Світлина: Bo Bartlett, "The Light Years"


Рецензии