В дорогу...

І.С.

В дорогу все зайве. Все.
Слова, почуття, розмови

Якій в ній кривавий сенс
Не знаю. Та знову й знову

Ти мусиш по ній пройти..
А я тут не впасти у розпач

Бо ми то такі світи
Які опинились поруч.


Рецензии