Перероблю невдалий вiрш на кращий вiрш. Все буде
Напевне буде краща тема, і кращим – розвиток подій.
І вдасться краще повісти, як зараз склались долі наші.
І буде вірш насправді кращим, не те, що вила по воді.
Як пощастить мені, то задум набуде вдалих рис і форми.
Деталі я окреслю чітко, як вже вдавалося мені.
Ще пощастить, як після вірша, я не відчую ані сором,
ані незручність, ані втому, ні решту зайвих тих «ані»...
А потім, як рядок останній завершу і поставлю крапку,
обов'язково озирнуся на перший складений рядок...
І розгублюся: як він першим до вірша нового потрапив?
І знов здивуюсь, як зустрілись – натхнення з олівцем й листок...
Свидетельство о публикации №124092005467