дольником ранять дольником

Небо і те розколоте.
Блискавка і гроза
дольником ранять, дольником.
Бачиш язик? Гюрза!

Ллється люба потоками,
зливами по землі.
Це у повії - охами -
міряють, да в тюрьмі.

Плоті бажаєш свіжої?
Не зволікай, бери.
Тільки, дивись, за брижами
часто живуть вітри.

Як потривожиш сплячого -
далі не дорікай -
вже не дощами - плачами -
борг віддаси, льокай.


Рецензии