С Днём Семьи

З днем Сім'ї, дорогі мої Женя і Саша!

П'ять у Сім'ї прекрасних, світлих рОків -
В порозумінні, радості й Любові!
Ви вберегли себе від  з а й в и х  кроків,
Відлунюється щастя в кожнім Слові!

Хай буде ТАК...попри війни старання -
Тримайтеся разом усе своє життя!
Нехай ТЕПЛО і з вечора, і з рання,
Живе в Сім'ї, веде у майбуття!


Рецензии