Вiд я до Ти

"а може я придумаю мову
 світанково-вечорову
 майже невимовну
 мову книги імен
 мову книги доріг
 мову якою будують мости
 від я до ти"
          Оля Лахоцька

Он хмаринка у Небі - то, може, там Ти?
Як туди ладнувати кохання мости?
Он - синичка на гілці - і в ній бачу - Ти! -
Як до гілки, ще й грішній, мостити мости?

Он вітрильник у морі - здається, там Ти? -
Як туди, невезучій, мені допливти?
Я ж не вмію, коханий, ходити по водах?
Та не вмію і плавати досі ізроду?

Може, Сам Ти ізвідти  прилинеш до мене?
І вітрило ж на човні, Здається, черлене?
Я чекаю їх тисячоліттями, милий,
Ті черлені для мене Небесні вітрила !

Припливай, мій Ісусе! Сумніватися годі!
Може, в пеклі оцім стану я у пригоді?
Може, будемо разом в цім пеклі  - я й Ти?
І владнаються , врешті, всі наші мости?
Я=і=Ти!


Рецензии
Присоединяюсь к Якову!

Вадим Константинов 2   18.09.2024 19:05     Заявить о нарушении
Дякую, любий Вадиме! З Любов'ю Маргарита

Маргарита Метелецкая   19.09.2024 06:43   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.