Брудна пол тика

Віршів про неї не хотів писати,
політика-всі нають,річ брудна,
політиком я не хотів би стати,
бо через них в державі йде війна.

Забули і про гідність і про совість
хоч в них були звичайні матері,
на їх руках криваві плями крові
вони далеко від народу угорі.

Політиків цікавлять тільки гроші
у розкошах живуть і у теплі,
вони не роблять зовсім справ хороших,
щоб краще всім жилося на землі.

Бзжалісні вони,продажні люди,
хоч їх добру навчали вчителі,
їм прощення ніколи вже не буде
за все,що творять на святій землі.

Йому все видно,Бог все звідти бачить,
народ мовчить,хоч людям тяжко жити,
навряд Господь політиків пробачить,
як слізно будуть Господа молити.

18.09.2024
О.Чубенко - Карпусь.


Рецензии