Перемога Любовi

"До Бога категорія існування не прикладається.
 Є Він, чи ні - це залежить від вашої віри,
 бо насправді Він рівно далекий від того,
 щоби бути і щоби не бути."
           Євгенія Чуприна

Я - запускаю тишу
І закриваю очі.
Дихаю, майже нишком.
Чую - зітхання Отчі.

І колишусь, як в трансі,
І прораховую числа -
Може, в останнім шансі
Сутність збагну та смисли.

Гинем. Війна. Занепад.
Та пелюстків фієста
Ллються нам Гімном з Неба
І обіцяє  - воскреснем!

Я - відчуваю духом,
Хоч чорнота ситуацій -
Праведність відає рухом,
Стрімко, без пунктуацій!

Цей переміни вітер,
Хоч  заслабкий, сумуватий,
Він і казковий, і світел -
Згинуть непрошені з хати!

Радісна - аж веселкова,
Бо заживемо мирно .
В Хрест та на щастя підкову -
Вірую я безмірно!

Хоч ми в безодні глибокій,
Але ,немов казкові ,
Будуть і воля, і спокій -
Та перемога Любові!


на фото - моя серветниця "Наречена"


Рецензии
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.