O. A

Не дістати милості
у церковній ризниці,
хоч у бога вилиця
наче золота.

Так у світі коїться,
так у світі твердиться,
той, хто не на милиці
розіпне Христа.

Тямили, не тямили,
тільки все по-давньому.
Бачите, над мальвами
хмаронька пливе.

Серпень хай не сердиться,
що пахучий вересень
наостаннє вереском,
напоїв мене.


Рецензии