У дорослих людей найчастiший спiвбесiдник
Той співбесідник, що не відмовить ні разу ніколи
у бажанні не бути самотнім, яке завжди з нами,
хоч самотність йде слідом недоброю тінню по колу.
А дорослі розмови змістовні, мов древнії книги.
Так би й слухав дорослих людей. Та я сам вже дорослий.
Головне, щоби ми зрозуміть одне одного встигли,
коли щастя в розмовах присутнє частіше, ніж сльози.
Я достатньо дорослий, і пам'ять насичена змістом.
Розмовляю крізь осінь і пам'ять з моєю весною...
Мені є що послухати. Я маю що розповісти.
Моя пам'яте – мила і щира, – лишайся зі мною...
Свидетельство о публикации №124091705283
Здравствуй!
Нина Уральская 18.09.2024 13:19 Заявить о нарушении