Черепах!

Черепах я
Давно не видал.
Много умного
Знают Тортиллы.

Человечек?
Спешит
На вокзал.
Там оставит
Последние силы.

Я давно
НИКУДА не спешу.
Хочешь-
Вон ту задачу решу.

Я смешу???
Ем лапшу.
И немножко грешу.

Черепах я
Давно нее видал.
Много умного
Знают Тортиллы!!!


Рецензии