Поет од вiрша не вiдвернеться

Поет од вірша не відвернеться
і не прогавить кращих рим,
хоча вже сам на себе сердиться –
натхненням праведним своїм.

Удень, вночі, уранці, ввечері,
на клаптиках, на сторінках
поет думки складає в речення,
і схожа на крило рука.

Безсоннями віршів поранений,
поет на мить не замовчить...
Від вірша – як і від коханої –
не відвертаються вночі…


Рецензии
И эти стихи тронули! Понравились!
Доброго вечера, Миклош! Здравствуй! Вдохновения!

Нина Уральская   16.09.2024 18:03     Заявить о нарушении
Никогда не отворачиваюсь😎

Миклош Форма   16.09.2024 18:15   Заявить о нарушении