про слова на вустах

За рікой - тра-та-та - татарва.
- Хто тебе захистить?  - Тільки ти.
Ці слова на вустах, як устав,
чи до світла наказ: - Oсвіти!
Кулі землю клюють, не птахи,
Так небавом уже й до межі.
Розминулись віками шляхи,
І зустрілись на смерть рубежі.
Поміж ними жури самота
і в тенетах птахи - ледь живі.
Їм дo волі так тра висота,
Як для тебе любов. - Бережи.
Серце довбить балда: - тра-та-та.
- Хто у серці сидить?  - Ти, ти, ти.
Тільки бог захищати устав,
і до тебе наказ: - Захисти.


Рецензии